BADSTOVA 2.0

Den nye utgaven av vår infrarøde sauna er en videreutviklet variant av vår opprinnelige sauna. Den gode badstuopplevelsen er fortsatt den samme, om ikke enda bedre!

FAST MEN PORTABEL

Badstuene kommer som et byggesett og er enkelt å sette opp og ned uten bruk av verktøy. Dette gjør det mulig å ha badstuen uten å bygge den fast i rommet.


Selv om badsten er laget for å kunne være portabelt anbefales det å ha den satt opp et fast sted som en del av inventaret. Ønsker du en sauna for å lagre i boden mellom bruk er kanskje badstuene våre litt tungvinne til akkurat det.

ull_3
ull_1
denim_4

HÅNDLAGET I NORGE

Alle våre badstuer er egenprodusert med nøye utvalgte materialer og komponenter. Hver badstu er unik og finnes kun i ett eksemplar.

lampe_4
lampe_2
lampe_3

VARMEPANELET

Varmepanelet er hjertet i badstuen. Det er laget av brann og varmebestandig valchromat presset sammen av resirkulert trefiber. Soklene til varmepærene er integrerte i panelet slik at det bygger ut minst mulig.


4x250W varmepærer sørger for effektiv oppvarming av deg og omgivelsene. Lufttemperaturen i saunaen blir rundt 45 grader men den direkte infrarøde varmen fra pærene gjør at du vil oppleve en varme sammenliknet med en 80 graders tradisjonell badstu.


Varmepanelet kan henge inntil vegg eller andre overflater da varmen er rettet fremover og ikke vil påvirke omgivelsene utenfor teltet.

RAMME

Rammen er laget av kvistfri norsk furu med hjørner i rustfritt stål. Treverket er behandlet med hvitpigmentert linoljesåpe for en naturlig og holdbar overflate.

TELTET

Teltene produseres i Gausdal og er laget av spesielt utvalgte tekstiler som holder godt på varmen. Dette er kraftige robuste naturtekstiler som ull, lin og bomull.


Badstuene kommer med to separate dører, en innerdør og en ytterdør for å holde bedre på varmen inne i teltet.


Tekstilene kan vaskes skånsomt og tørkes over ramme for å ikke krympe. Du vil kunne bruke teltet i lang tid før det er nødvendig med vask da naturfibrene ikke vil utvikle lukt på samme måte som syntetiske stoffer.

lin_2
lin_3

.


.