Gründeren bak Badstova, Sindre Kåseth har lang personlig erfaring med badstu til rekreasjon og for å bedre egen helse. Idéen bak Badstova kommer fra eget bruk av nær-infrarød badstu og interessen for produktutvikling. Gjennom mange timer med dagdrømmer i egen badstu har det som i begynnelsen var en fjern fantasi blitt en virkelighet.

«I 2018 lagde jeg den første badstua i garasjen hos bestemor. Jeg hadde flytta til

henne fordi jeg ikke klarte å forsette studiene og livet ellers. Etter flere år med alt for

mye stress og prestasjonsjag fikk jeg en skikkelig knekk og havna

langt nedi grøfta med angst, depresjon og utmattelse.


Fra å operere på et høyt nivå og ha stor kapasitet ble det å ta en dusj eller gå på butikken totalt overveldende. Med bakgrunn som tidligere idrettsutøver og fallskjermjeger i forsvaret var livet nå virkelig snudd på hodet.  Jeg kom over en artikkel om saunaterapi og leste meg opp på de gode effektene spesielt nær-infrarød badstu hadde. Jeg laget en enkel treramme og bestemor sydde telt til den. Varmelampa kjøpte jeg fra England og begynte med 20 minutter i badstuteltet mitt hver dag.


Jeg skal ikke si at det er den eneste grunnen til at jeg er ute av grøfta og har det bra i dag, men det har helt klart vært et viktig verktøy på veien. Jeg har brukt badstua mi mye de siste årene og gjør det fortsatt flere ganger i uka. Den har vært med meg til alle steder jeg har bodd etter at jeg flytta ut fra bestemor og jeg merker

fortsatt at jeg har stor nytte av å bruke den jevnlig.»


-Sindre Kåseth

VÅR VISJON

For oss i Badstova er det grunnleggende å kunne levere et gjennomført produkt med ekte kvalitet. Derfor gjør vi hele prosessen fra bearbeiding av treverk til montering av varmepanelet selv. Vi bruker kun naturlige, skikkelige råvarer i våre produkter.


En sauna fra Badstova kan ikke sammenliknes med billige varianter av portable IR-saunaer produsert i lavkostland. En badstu fra oss er like mye et møbel med gjennomførte detaljer og ikke noe man gjemmer vekk i boden.


Vårt ønske er å gjøre en ekte badstuopplevelse i eget hjem tilgjengelig for alle.

KONTAKT OSS

@badstova

.