OM OSS

Gründer og produktutvikler Sindre Kåseth har lang personlig erfaring med bruk av badstu til rekreasjon og for å bedre egen helse. Idéen bak Badstova kommer fra egen erfaring badstu og interessen for produktutvikling og håndtverk. Iløpet av mange timer med dagdrømmer i egen badstu har det som i begynnelsen var en fjern fantasi blitt en virkelighet.

«I 2018 lagde jeg den første badstua i garasjen hos bestemor. Jeg hadde flytta til

henne fordi jeg ikke klarte å forsette studiene og livet ellers. Etter flere år med alt for

mye stress og prestasjonsjag fikk jeg en skikkelig knekk og havna langt nedi grøfta

med mye angst, depresjon og utmattelse.


Fra å operere på et høyt nivå og ha stor kapasitet ble det å ta en dusj eller gå på butikken totalt overveldende. Med bakgrunn som tidligere idrettsutøver og fallskjermjeger i forsvaret var livet nå virkelig snudd på hodet.  Jeg kom over en artikkel om saunaterapi og leste meg opp på de gode effektene spesielt nær-infrarød badstu hadde. Jeg laget en enkel treramme og bestemor sydde telt til den. Varmelampa kjøpte jeg fra en produsent i England og begynte med 20 minutter i badstuteltet mitt hver dag.


Jeg skal ikke si at det er grunnen til at jeg er ute av grøfta og har det bra i dag, men det har helt klart vært et viktig verktøy på veien. Har brukt badstua mi jevnlig de siste årene og gjør det fortsatt. Den har vært med meg til alle steder jeg har bodd etter at jeg flytta ut fra bestemor og jeg merker at jeg har stor glede av bruken fortsatt.»


-Sindre Kåseth


portabel infrarød sauna / infrared sauna

VISJON

For Badstova er det grunnleggende å kunne levere et skikkelig produkt med ekte kvalitetsmaterialer. Derfor gjør vi hele prosessen fra bearbeiding av treverk til montering selv, og bruker kun naturlige, skikkelige råvarer i våre produkter. Alt for mange produsenter i dag blir blinde på seg selv og ender opp med å sende produksjonen til lavkostland og bruke billige materialer som ikke varer. Dette er en del av bruk-og-kast trenden som vi i Badstova ikke vil stille oss bak. Vi mener at ved å bruke lokal arbeidskraft og ha en smart, effektiv prosess uten for mange ledd, kan vi produsere et skikkelig håndverksprodukt til en bra pris her i Norge.


Badstova kan ikke sammenliknes med billige varianter av portable IR-saunaer produsert i lavkostland. En badstu fra oss er like mye et møbel med flotte detaljer og ikke et romskip-liknende plastprodukt man gjemmer vekk i boden. Kjøper du en sauna fra Badstova får du en skikkelig badstuopplevelse du kan ha glede av resten av livet.


Vårt ønske er å gjøre en ekte badstuopplevelse i eget hjem tilgjengelig for alle.

infrarød badstu / infrared sauna

PRODUKSJON

5
4
sindre_jobber
1
2
3

Produksjonen av de forskjellige delene til Badstova foregår hos forskjellige lokale bedrifter. Ellers skjer resten av bearbeidingen og sammenstillingen på eget verksted.

SAMARBEIDSPARTNERE

infrared sauna / infrarød badstu
infrared sauna / infrarød badstu
infrared sauna / infrarød badstu